Köpvillkor

ALLMÄNNA KÖPVILLKOR VID LEVERANS TILL KONSUMENT

NAVINORDIC AB
Genom att du godkänner din order och de allmänna köpvillkoren vid köp på navinordic.com uppstår ett bindande köpeavtal som Du som konsument sluter med Navi Nordic AB, organisationsnummer 556322-9565, nedan kallat ”Navinordic AB”.
Vid mottagen order skickas en orderbekräftelse automatiskt per e-post till den e-postadress Du angav i kassan. I e-postmeddelandet finns all information kring Din beställning, såsom leveransadress, beställda produkter, priser och  fraktkostnad. Om något är fel i beställningen, kontakta oss snarast via e-post på info@navinordic.com eller per telefon 0304-36060 (vardagar kl. 8-16,30).

Köpvillkoren nedan som tillämpas på www.navinordic.com är standard köpvillkor utarbetade för konsumentköp av varor över Internet och i dem tillämpas bestämmelserna enligt Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204).
Får Du inte svar på det Du undrar över, kontakta oss så hjälper vi dig.

Sammandrag av avtalet:
• Vi sänder endast till Sverige. Du kan inte beställa från Navinordic AB om Du bor i ett annat land.
• Du har 14 dagars ånger- och returrätt. Vid ånger- och returrätt står Du själv för returfrakten. Returer kan inte skickas som Postförskott/Efterkrav eller som Rekommenderat brev. Returer ska skickas som vanlig post.
• Navinordic AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. Bindande köpeavtal kan endast ingås med personer över 18 år.
• Normal leveranstid är 2-7 arbetsdagar, beroende på var i Sverige Du bor.
• Vi använder oss av Klarna Checkout, vilket innebär att du kan betala Ditt köp med betalkort, faktura, konto eller direktbetalning.
• Du måste vid beställning ange följande information; namn, adress, mobiltelefonnummer, e-postadress och personnummer
• Hämta ut Ditt paket inom 14 dagar. För outlösta paket som återsänds till oss, debiterar vi Dig 500:-. Om Du vill ångra köpet så hämtar Du ut paketet och returnerar det omgående till oss, tillsammans med den orderbekräftelse Du fick per e-post från info@navinordic.com. Vi krediterar Dig för köpbeloppet snarast, men returfrakten får Du själv stå för. Returer kan inte skickas som Postförskott/Efterkrav eller som Rekommenderat brev. Returer ska skickas som vanlig post.

1. AVTALET
Du som konsument sluter ett köpeavtal med:
Företag: Navi Nordic AB
Adress: Lundenvägen 2, 473 31 Henån
E-post: info@navinordic.com
Telefonnummer: 0304 36060
Organisationsnummer: 556322-9565
Produkterna på navinordicoutlet.com är varor som utgår ur det ordinarie sortimentet, som använts på mässa, varuprover eller reparerade varor. Är det inte helt nya produkter anges detta i produkttexten.
Säljare är nämnt nedan som "Navinordic AB, "säljare", "vår", "säljaren", "vi". Köparen är den person som gör beställningen, nämnt nedanför som "köparen", "kunden", "konsumenten", "du" och "din".

2. UPPRÄTTANDE AV AVTAL OM KÖP OCH ORDERBEKRÄFTELSE
Genom att du genomför en beställning på www.navinordic.com godkänner du dessa köpvillkor och ett bindande avtal uppstår. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en orderbekräftelse till den e-postadress du angav i kassan. I e-postmeddelandet finns all information kring din beställning, som leveransadress, produkter, priser och fraktkostnad. Om något är fel i beställningen, bör du kontakta oss snarast via e-post info@navinordic.com eller per telefon 0304-36060 (vardagar kl. 8-16,30).
Navinordic AB reserverar sig från att inte kunna utföra leverans i de fall lagersaldot varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Om varan är slutsåld eller av annan anledning inte finns tillgänglig är Navinordic AB inte skyldig att tillhandahålla varan men kan föreslå en alternativ vara. Navinordic AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. Vi sänder endast till Sverige. Du kan inte beställa från Navinordic AB om du bor i ett annat land.

3. PRISER
Alla priser som anges på www.navinordic.com är i SEK (svenska kronor) och inkluderar mervärdesskatt (25 % moms). Den totala kostnaden kunden ska betala, inklusive alla avgifter och leveranskostnader samt specificering av de enskilda produkterna i totalpriset anges i varukorgen i kassan innan beställningen genomförs.
Navinordic AB reserverar sig för felskrivningar och tekniska problem i samband med prisangivelser och vi förbehåller oss rätten att häva avtal om köp på uppenbart felaktiga beställningar och priser. En produkt som redan skickats från vårt lager påverkas inte av en eventuell höjning eller sänkning av priset som sker efter ordertillfället, t.ex. i form av rea, kampanjer, rabattkoder eller förändringar i prissättningen.
Priserna inkluderar inte returfrakt eller byten inom Sverige. Vid retur och/eller byte, står kunden själv för returfrakten, se punkt för "ångerrätt" längre ner i detta avtal. Särskilda avgifter tillkommer för outlösta paket, se punkt för "leverans".

4. BETALNING
I samarbete med Klarna AB erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kort samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout.
Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarna AB:s (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm), villkor. För att få använda Klarna Checkout måste du vara minst 15 år. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Navinordic AB köpvillkor.
Den information Klarna Checkout anger för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning görs inte direkt i Klarna Checkout utan görs vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som görs av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t.ex. banker. Då du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom betalning med kort eller direktbetalning via bank. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från köp till köp. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod. Klarna fungerar som kundservice för samtliga betalningslösningar.

 5. LEVERANS
Vi samarbetar med Postnord vid leveranser och du kan få din beställning skickad till ditt närmaste postutlämningsställe. Du får en avisering antingen via e-post eller SMS för avhämtning av ditt paket. Vid uthämtning av din försändelse ska giltig ID-handling uppvisas. Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar från det att Navinordic AB har bekräftat din beställning. Under långhelger tar din beställning några dagar extra. Beställningar som läggs på helgen skickas normalt på måndagen efter.
I samband med att din order skickas från Navinordic ABs lager så skickas ett mail om leveransbekräftelse till angiven mailadress. Paketet borde då nå dig inom 2-3 arbetsdagar, beroende på var i Sverige du bor. Om du mot förmodan inte har erhållit din leverans inom 2-3 arbetsdagar ber vi dig att kontakta vår kundtjänst på info@Navinordic.com.

Outlösta paket/försändelser
Paket som du som kund inte hämtat ut inom 14 dagar återsänds till Navinordic AB. Om detta sker, debiterar vi dig 500 kr (SEK) för administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp.

Transportskador/Undersökning av varan
Navinordic AB tar ansvar för produkter som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Då du returnerar en vara till oss så är det du som kund som ansvarar för försändelsen.
Om du upptäcker att varan som du mottar är transportskadad så måste du göra en reklamation inom skälig tid, dock senast inom två (2) veckor. Det är viktigt att du kontrollerar din försändelse vid mottagandet så att den inte är transportskadad. Navinordic AB rekommenderar att du anmäler eventuell transportskada direkt hos närmaste utlämningsombud och därefter kontaktar vår kundtjänst på info@navinordic.com. Tänk på att behålla allt emballage och produktens förpackning vid en transportskada.

6. ÅNGERRÄTT
Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan hålls i oförändrat skick och innehar alla originaldelar (lappar, tillbehör, emballage, tags) som när du mottog din försändelse. Produkten skall vara i samma skick som du mottog den och den ska gå att sälja på nytt.
Vid retur står du själv för fraktkostnaden och du är ansvarig för risk av vara. Returer kan inte skickas som Postförskott/Efterkrav eller som Rekommenderat brev. Returer ska skickas som vanlig post. För att din retur ska godkännas så måste den vara oanvänd och returneras i en oskadd originalförpackning, samtliga lappar och tillbehör ska skickas med. Du får inte tejpa, klistra fast frimärken/returfraktsedel eller dylikt direkt på produktens originalförpackning. Därför är det viktigt att ytteremballage för postningen används.
Du som kund har självklart rätt att prova och undersöka produkten hemma för att säkerställa att produkten motsvarar dina förväntningar. Returnerar du en oanvänd vara med tillhörande etiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela varans belopp (ej frakt), alternativt genomförs önskat byte. Du står själv för returfrakten. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.
Klarna tar hand om återbetalningen och ber dig om all information som de behöver för återbetalning. Om du valt att betala med faktura rekommenderar vi att du betalar fakturan eller kontaktar Klarna för att förlänga betaltiden, för att undvika risken för onödiga påminnelseavgifter.
Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Se närmare information i stycket om "Outlösta paket/försändelser".
Varor som är köpta från en annan återförsäljare är inte berättigade att returneras till Navinordic AB. Dessa ska returneras till inköpsstället.

7. RETUR/BYTE
Vid retur står du för risken av varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. För att en full återbetalning ska kunna genomföras ska varan vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning, samtliga etiketter ska sitta kvar och tillbehör ska skickas med. Det är viktigt att ytteremballage används för postningen och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.
Returer kan inte skickas som Postförskott/Efterkrav eller som Rekommenderat brev. Returer ska skickas som vanlig post. Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske så snart som möjligt, men senast inom 30 dagar från det att vi tog emot returen. Återbetalning sker via Klarna. För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och Navinordic AB rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp.
Navinordic AB bekostar inte retur av försändelse, du får själv stå för returfrakten.

8. REKLAMATION
Vi accepterar beslut från Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Om du vill reklamera en vara kontaktar Ni oss på info@navinordic.com alternativt på telefon 0304-36060.
När du kontaktar oss vill vi att du uppger ditt ordernummer, vilken vara det gäller och vad felet på varan är. Har du möjlighet att ta en bild på produkten så bifoga gärna detta. Vi kommer att svara dig innan du skickar in varan så får du en förbetald returfraktsedel skickad till dig per e-post. Navinordic AB har ingen möjlighet att i efterhand ersätta kostnaden för returfrakt. Produkt(-er) som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av Navinordic AB.
Reklamationsrätten gäller produktionsfel av vara och inte fel orsakade av normalt slitage eller föråldrande av produkt. En reklamation skall göras så snart som möjligt efter att felet upptäckts. Du har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid (två månader) från att felet upptäckts. Se stycket för ”garanti” nedan för att läsa närmare om vilka garantier som finns på våra produkter. Navinordic AB förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av vara och i sista hand återköp.
Efter att vi mottagit din vara kommer vi att behandla ärendet inom 30 dagar.

9. GARANTI
Produkterna på navinordic.com har en normal garanti på 2 år från inköpsdatum Demoprodukter och reparerade produkter har en garantitid på 3 månader om inget annat anges i produkt texten.

10. PERSONUPPGIFTER
Navinordic AB ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Genom godkännande av beställningen och därmed dessa köpvillkor samtycker du till att Navinordic AB sparar den information som vi behöver, namn, adress, mobiltelefonnummer, e-postadress och betalningsmetod, för att kunna genomföra din beställning. Navinordic AB registrerar automatiskt ett kundkonto på Navinordic AB i samband med beställning.
Navinordic AB sparar kundens namn, adress, mobiltelefonnummer, e-postadress och eventuellt om kunden gett ett separat godkännande att motta nyhetsbrev i marknadsföringssyfte. Informationen används bara av oss samt de partner vi samarbetar med för att genomföra köpet, såsom Klarna och Postnord. Vid val att betala med Klarna faktura eller delbetalning ska personnummer anges och detta sparas inte av Navinordic AB utan används endast av Klarna som har hand om betallösningen på Navinordic AB.
Du kan vara trygg i att Navinordic AB inte kommer att dela eller sälja personlig information vidare till tredje part. Navinordic AB använder samarbetspartners och tredje part inom EU/EES-området för att bearbeta och lagra informationen.
Du kan alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifter från vårt register genom att skriva e-post till info@navinordic.com

11. COOKIES
Navinordic AB använder cookies. Enligt lagen ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator. Vi använder cookies för att hantera innehållet i din kundvagn och för att förbättra och hantera vår nätbutik och de tjänster vi erbjuder dig.

Om du inte accepterar användning av cookies kan du ställa in din webbläsare så att den automatiskt nekar cookies eller så att den informerar dig om en webbsida använder cookies. Om du stänger av cookies kommer du inte att kunna handla, eftersom kundkorgen och inloggningen kräver cookies för att fungera. Du kan däremot titta runt i butiken utan att ha cookies aktiverat.


Genom att använda denna webbplats godkänner du denna policy och tillåter oss att placera och lagra cookies i din webbläsare. Cookies kan användas av oss att samla in följande information:
(A) datorns operativsystem;
(B) datorn webbläsare och egenskaper;
(C) datorns IP (Internet Protocol) och geolokalisering;
(D) besökta webbplatser, inklusive hur du hänvisades till varje sida; och
(E) statistik på webbplatsens användning, inklusive spenderad tid på varje webbsida.
Vi kommer inte att identifiera användare eller deras aktiviteter, utom då det krävs enligt lag eller i enlighet med våra köpvillkor.

12. INFORMATION PÅ NÄTBUTIKEN

Säkerhet
Navinordic AB använder SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data. SSL använder digitala certifikat för att kontrollera sändare och mottagare av dataöverföringen.

Produktinformation
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna websida samt slutförsäljning av produkter.
Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. All bildinformation ska ses som illustrationer och kan inte garanteras återge varans exakta utseende och egenskaper.
Allt innehåll, grafik, användar- och visuella gränssnitt, fotografier, varumärken, logotyper, ljud, musik, konst, och datakod, inklusive men inte begränsat till design, struktur, urval, uttryck och arrangemang av sådana material och som används i nätbutiken antingen ägs, kontrolleras eller licensieras till Navinordic AB, eller på annat sätt omfattas av immateriella rättigheter till tredje part, och skyddas av upphovsrätt, patent och varumärkeslagar, och diverse andra immateriella rättigheter. Vi förbehåller oss alla immateriella rättigheter, inklusive men inte begränsat till upphovsrätt av materialet och/eller tjänster som tillhandahålls eller är författade av oss. Ingenting i detta avtal berättigar dig att använda något av våra marknadsföringsmaterial, företagsnamn, varumärken, logotyper, domännamn eller andra karakteristiska drag som kännetecknar varumärket.
Du ska inte ändra eller kopiera layout eller utseende av nätbutiken eller någon programvara eller kod som finns på nätbutiken och/eller förstöra eller demontera, eller på annat sätt försöka upptäcka eller komma åt källkoden som är relaterad till nätbutiken.

Produktomdömen
Genom att lämna ett produktomdöme i nätbutiken ger du också Navinordic AB rätten att publicera det på Navinordic AB samt i andra kanaler och medier. Navinordic AB förbehåller sig rätten att inte publicera och/eller ta bort inskickade omdömen.

13. KONFLIKTLÖSNING
Vid eventuell tvist följer Navinordic AB allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

14. FORCE MAJEURE
I händelse av omständigheter som står utanför Navinordic AB skäliga kontroll, exempelvis vid händelse av ändrad lagstiftning, myndighetsåtgärder, strejk, blockad, lockout, bojkott, sabotage, brand, explosion, översvämning, naturkatastrof, krig, terrorism eller liknande händelser ska Navinordic AB förpliktelse att fullgöra köpeavtalet skjutas upp så länge omständigheten råder. Om sådan försening överstiger 2 månader har såväl du som Navinordic AB rätt att häva avtalet med omedelbar verkan utan någon skyldighet att betala skadestånd.

15. KONTAKT OCH UPPDATERING
Navinordic AB förbehåller sig rätten att uppdatera villkoren, och "senast uppdaterat" datumet justeras vid uppdatering. Villkoren finns alltid tillgängliga på Navinordic AB och kan sparas via dessa sidor.
Om du har frågor angående dessa villkor, om ångerrätten, returer/byten, reklamation, beställning, transportskador eller någon annan sak, vänligen kontakta Navinordic AB kundservice via e-post på info@navinordic.com eller per telefon 0304-36060 (vardagar 8-16,30).

Senast uppdaterad 2018-01-05

A


A

Återförsäljare:

1. Allmänt 

För att genomföra en beställning måste kunden vara registrerad som kund hos Navinordic AB.

2. Beställning

För att genomföra en beställning på hemsidan måste inloggningsuppgifter först beställas via info@navinordic.com. Leveranser sker endast till Navinordic AB´s  registrerade kunder. Ej till privatkunder. Beställning av Navinordic AB´s produkter kan göras via www.navinordic.com eller e-post. Inkommande beställning besvaras med en skriftlig orderbekräftelse via mail.

Beställning är bindande från Navinordic AB´s sida först efter att orderbekräftelse erhållits av kund.

Navinordic AB förbehåller sig rätten att neka kund köp. Alla beställningar anses bindande. Har du gjort en beställning av misstag måste du därför kontakta oss omedelbart.

3. Priser

Alla priser anges inklusive svensk moms 25% och anges i svenska kronor när man inte är inloggad. Är man inloggad står det ert pris med moms eller Ex. moms. Detta är valbart. Navinordic AB reserverar sig för momshöjningar och andra prisförändringar som vi inte kan råda över. Avgift för frakt och ev. postförskottsavgift eller fakturaavgift tillkommer.

4. Betalning

30 dagar netto efter sedvanlig kreditkontroll. En avgift på 25:- + moms tillkommer vid pappersfaktura. 

Vi ber dig uppge Faktura nr. vid betalning. Vid försenad/utebliven betalning påläggs en dröjsmålsränta på 9%.

Betalning kan även erläggas via SWISH 1231148261, ange fakturanr. i meddelandetexten

5. Leveranstid

Normal leveranstid är 3-7 arbetsdagar. Avvikelser kan förekomma. Navinordic AB kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt. 

6. Leveransförsening

Givetvis kommer vi att göra allt vi kan för att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Du som kund har dock rätt att häva köp vid omfattande leveransförsening.

Det kan uppstå situationer som gör det omöjligt för oss att fullfölja en beställning, exempelvis om våra leverantörer inte kan fullfölja sina åtaganden gentemot oss. Navinordic AB förbehåller sig rätten att friskriva sig från ersättning till kund vid sådana situationer eller vid leveransförsening.

7. Frakt

Frakt tillkommer om annat ej avtalats.

Paket eller brev som av någon anledning ej kommer fram till destinationen skall reklameras till fraktaren.

Tänk på att inte lösa ut paket med synliga fel som kan ha påverkat skicket på varan ni beställt. Gör i så fall en reklamation direkt till fraktaren och be dem skicka tillbaka paketet till Navinordic AB och skriva anledningen till returen på paketet. Maila sedan till info@navinordic.com för att informera om reklamationen.

8. Garanti

Vi vill att alla våra kunder ska bli 100% nöjda med sina köp. I de flesta fall har våra produkter 1 års garanti, i vissa fall lämnar producenten längre garantitid. Vid garantiärenden kontakta oss innan annan åtgärd vidtas. Innan varan sänds till oss, fyll i ett returformulär och bifoga varan.

Kvitto / faktura på betald vara gäller som garantisedel. Be därför alltid kunden spara kvittot under garantitiden!

9. Reklamation

Navinordic äger rätt att efter eget val byta ut, reparera eller återta varan. För skada eller förlust utöver detta ansvarar Navinordic ej. Innan varan sänds till oss, fyll i ett returformulär och bifoga varan.

10. Säkerhet

Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut några personuppgifter utan medgivande från personen ifråga. Detsamma gäller även för e-postadresser.

11. Reservation

Navinordic AB reserverar sig mot felaktigheter i innehåll och prislista på webbsidan.

12. Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats meddelas om cookies används. När du besöker denna webbplats sparas cookies på din dator. Dessa cookies är s.k. sessionscookies och används för att hålla reda på din inloggning (om du är inloggad) och din kundkorg när du handlar. Sessionscookies lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Om du inte accepterar användning av cookies kan du ställa in din webbläsare så att den automatiskt nekar cookies eller så att den informerar dig om en webbsida använder cookies. Om du stänger av cookies kommer du inte att kunna handla, eftersom kundkorgen och inloggningen kräver cookies för att fungera. Du kan däremot titta runt i butiken utan att ha cookies aktiverat.

Konsument:

ALLMÄNNA KÖPVILLKOR VID AVHÄMTNING BUTIK

Navinordic AB's produkter kan antingen köpas / beställas hos våra återförsäljare, eller beställas direkt här på vår hemsida för avhämtning och betalning hos den av våra Navipartner-butiker som önskas.

Beställ här, hämta och betala i butik

Beställ direkt på vår hemsida och välj i ”Kassan” den av våra Navipartner där Du vill hämta och betala varorna.  

Fyll i dina kontaktuppgifter och godkänn ordern.

När du har godkänt din beställning får Du ett ordererkännande på den mailadress Du angivit. Ordererkännandet tas med vid avhämtning och betalning av varorna i butiken.

När varorna finns för avhämtning blir du kontaktad från butiken via mail, SMS eller telefon. Leveranstiden för lagerförda varor är normalt mellan 3-5 arbetsdagar.

Vid beställning av varor som ej finns i lager kontaktar Navinordic dig med ett leveransbesked.

Minsta ordervärde är 200:- inkl. moms.

Vissa varor kan inte beställas vi hemsida på grund av transportvillkor och farligt gods.

Har Du några frågor, kontakta oss på order@navinordic.com

Priser och betalning

Alla priser anges inklusive svensk moms 25% och anges i svenska kronor. Angivna priser vid köptillfället gäller.

Säkerhet

Dina kontaktuppgifter (namn, adress telefonnummer och e-postadress) kommer endast lämnas ut till den

återförsäljare där Du valt att hämta dina varor. Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut några personuppgifter i övrigt utan medgivande.

Service, reklamation eller garantiärende

Vi vill att alla våra kunder ska bli 100 % nöjda med sina köp. Om du får problem med en produkt, vänd dig till den återförsäljare där du avhämtat varan.

Kvittot på betald vara gäller som garantisedel. Spara därför alltid kvittot under garantitiden!

Navinordic AB tillämpar Konsumentköpslagen vid reklamationer. Navinordic äger rätt att efter eget val byta ut, reparera eller återta varan. För skada eller förlust utöver detta ansvarar Navinordic ej.

Övrigt

Navinordic AB tillämpar Konsumentköplagen.

Priser och faktauppgifter lämnas med reservation för fel och eventuella oriktiga faktauppgifter. Navinordic AB förbehåller sig rätten att löpande ändra all information på hemsidan utan föregående avisering.

Aktuella erbjudanden gäller så längre lagret räcker om inget annat anges.

Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats meddelas om cookies används. När du besöker denna webbplats sparas cookies på din dator. Dessa cookies är s.k. sessionscookies och används för att hålla reda på din inloggning (om du är inloggad) och din kundkorg när du handlar. Sessionscookies lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Om du inte accepterar användning av cookies kan du ställa in din webbläsare så att den automatiskt nekar cookies eller så att den informerar dig om en webbsida använder cookies. Om du stänger av cookies kommer du inte att kunna handla, eftersom kundkorgen och inloggningen kräver cookies för att fungera. Du kan däremot titta runt i butiken utan att ha cookies aktiverat.