VISAR 1-24 (35)1 2 Sista 100 per sida

West system epoxy

West system epoxy

WEST SYSTEM epoxy är en mångsidig, högkvalitativ tvåkomponentsepoxy som lätt kan anpassas till olika typer av ytbehandlingar och limningar med ett slitstark och fuktbeständigt resultat. WEST SYSTEM epoxy är ett utmärkt lim, speciellt utvecklat för att penetrera, väta och binda till trä, glasfiber, vävar, skum och andra kompositmaterial samt bindning till en mängd olika metaller. Den härdar vid rumstemperatur till en mycket stark och massiv plast med utmärkta egenskaper mot fukt och väta.

Tillsamans med WEST SYSTEMS olika fyllnadsmedel kan epoxyn anpassas till limning, spackling eller utfyllnad och därefter slipas till önskad form.

WEST SYSTEM epoxy kan också rollas som en ytbehandling med mycket tunna skikt som flyter ut utan bubblor. Flera lager skapar en suverän fuktspärr samt en stark och stabil bas för lacker och färger. Epoxy har en relativt hög flampunkt och är därmed mindre brandfarlig än polyesterplast.  Den är dessutom fri från lösningsmedel, vilket gör att den inte luktar eller avger lösningsmedelsångor.