Solcellspaneler Sunbeam system

Sunbeam solcellspaneler

Sunbeam solcellspaneler för båt;
Högeffektiva, lätta, flexibla och oömma.

 

Högeffektiva och hållbara solcellspaneler med ett energiutbyte på ända upp till 25,2% av solens ljus! Detta tack vare de unika cellerna och resultatet är solcellspaneler med marknadens högsta energiproduktion per kvadratmeter, minimal effektförlust och bättre funktion vid dåliga ljusförhållanden.

Panelerna är också mycket tåliga, kärnan i solpanelen är fylld med en stötabsorberande polymer och cellerna har dubbel kärna, vilket gör dem sega och böjbara. Utmärkande för Sunbeam solcellspaneler är ren design och hög finish. Panelerna är vita bakom enfärgade mörka celler utan synliga lödningar eller ledningar. Tough och Tough+ finns dessutom med svart baksida vilket ger en mycket stilrent utseende.

Den revolutionerande ytan på alla Tough-paneler har dubbelt UV-skydd, högre reptålighet samt halkskyddsmönster. Ytan bidrar faktiskt även till bättre effektivitet vid lågt stående sol.

Alla Tough-paneler samt  Nordic Flush har flat kabel ansluten på panelens baksida så panelerna kan monteras med helt dold kabel om så önskas.